top of page
TM_CV_MERKE_RED-02.png

Connected Venues AS lar arrangementsdeltakere på forskjellige lokasjoner delta på samme event. Skap uforglemmelige øyeblikk samtidig som du maksimerer effektiv arbeidstid, reduserer reisekostnader og ikke minst sparer miljøet, alt for å skape et moderne og grønnere arrangement.

TM_OSS_MERKE_RED-02.png

Oslo Streamingsenter AS er det ideelle stedet for kostnadseffektiv strømming. Vi tilbyr en helhetlig løsning, fra produksjon til distribusjon. Vårt erfarne team gir deg toppmoderne utstyr, produksjonstjenester og redigering, slik at du kan formidle budskapet ditt på en profesjonell måte.

TM_VOTER_MERKE_RED-02.png

Voter er et komplett møtesystem med flere moduler spesiallaget for større samlinger eller møter. Systemets deler kan benyttes frittstående, men er tett knyttet opp mot hverandre og fungerer best i samspill. Systemet bestanddeler er: deltagerliste, talerliste, Voteringssystem, dokumenthåndtering, og innsending av endringsforslag.

Norwaylive sirkel.png

Norway Live tilbyr Live TV/Internett-distribusjon. ​Gjennom en helt åpen distribusjonsmodell vil alt innhold legges tilgjengelig, overalt. Norway Live TV er også å finne i Telia TV-, Altibox- og RiksTV-grunnpakkene i Norge, og med det tilgjengelig for over 70 % av Norske TV-husholdninger.

bottom of page